Webecos

’s WErelds BEste COSmetica!

Dat was de ambitie van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak toen zij in 1962 Webecos introduceerde als eerste echte Nederlandse merk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten en die daarom toch iets meer dan alleen maar een ‘pampering’ effect konden geven en is uitgegroeid tot een sterk merk, waar wij ontzettend graag gebruik van maken. Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch’ merk, dat een farmaceutische uitstraling aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet te koppelen. Dankzij die lange ervaring beschikt Webecos over een uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en recepturen, waarmee zij altijd voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. Hun kernwaarden zijn authenticiteit en eenvoud.

Voor ieder huidtype een passend product, lekkere geuren en parabenenvrij!

Eerlijke cosmetica die gebruik maakt van pure ingrediënten en geproduceerd volgens de farmaceutische GMP-regels (Goede Manieren van Productie). Dit houdt in dat het dierproefvrij is, allergische reacties maar sporadisch voorkomen, een zuivere oorsprong heeft en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Van dit product is aangetoond dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.
Het bevat plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen,
zuivere etherische oliën en antioxidanten, die de huid de benodigde elementen kan geven. Onnodige ingrediënten worden niet toegevoegd.

Bij Webecos noemen ze dit Elementry Skincare:

Voordelen van Webecos:

– Dierproefvrij en geproduceerd volgens GMP-regels.

– Allergische reacties doen zich sporadisch voor

– De werkstoffen zijn van zuiver natuurlijke oorsprong

– Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

“Pure Producten voor Pure Professionals”

De producten die wij tijdens de behandeling gebruiken, zijn te verkrijgen in onze schoonheidssalon in Barendrecht.