Bio-Peeling Kruidenpeeling

Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is eenLosse Training Bio Peel (zonder startpakket) natuurlijke peeling en richt zich op pure huidverbetering. Deze kruidenpeeling van Salonnepro bevat geen zuren of waterstofperoxide en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huid vernieuwt zich en de teint licht op. Het is tevens de perfecte anti-aging behandeling om preventief de huid stralend en gezond te houden.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de Bio Peel het exfoliatieproces van binnen uit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug. De kruidenpeeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

Kan een afbeelding zijn van eten en de tekst 'SPA ALONNEPRO MSTERDAM'Hoe werkt het?

De huid word eerst gereinigd en daarna wordt de verwarmde kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling  wordt gedurende 10 a 15 minuten in gemasseerd. Tijdens de behandeling kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.

Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht.  Hierna wordt er een serum en verzorging aangebracht die afgestemd is op uw huid.

Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een oil elixer en een beschermende zonnefactor.

Wat doet de Bio Peel?

Wat de Bio peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel (in 3 verschillende sterktes geschikt voor uw huid) en wordt verwarmd aangebracht. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid.

De spirulina-alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen.

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidstructuur is verfijnd.

Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Effectief bij:

 • algehele huidverbeteringBio peeling – Touch of Beauty by Cynthia
 • huidherstel
 • herstel bij (uitgebluste) puistjes
 • onderhuidse (talg)bultjes
 • gladder huidoppervlak
 • intensieve ontgifting
 • verwijderen van dode huidcellen
 • egalere teint (glow)
 • fijnere poriën
 • Vochtarme huid, milia
 • Anti-aging, anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid

Welk resultaat kunt je verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderen. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

De peeling is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor uw huid!

Contra-indicaties:

 • Virale infecties (ook bij eenKan een afbeelding zijn van cosmetica koortslip) De infectie kan zich verspreiden
 • Open wondjes
 • Actinische keratose (zonneschade)
 • Retinoïde (waaronder vitamine-A zuur, stoppen gedurende 6 weken)
 • Roaccutane/Accutane (isotretinoine) Altijd in overleg met de behandelend arts

Belangrijke punten!

 • Na een Botox behandeling moet er altijd 14 dagen tussen de behandelingen zitten
 • Tussen het harsen van het gelaat en Bio Peel met minimaal 14 dagen zitten
 • Wanneer er behandelingen zijn gedaan met Microdermabrassie, sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel), IPL en laserbehandelingen moeten er minimaal 6 weken tussen de behandeling en de Bio Peel zitten
 • Zwangerschap en lactatie is geen contra-indicatie maar word afgeraden omdat de huid anders kan reageren ivm veranderde hormoonhuishouding
 • De zomer is geen contra-indicatie voor de Bio Peel maar omdat de huid wel dode huidcellen kwijtraakt word een SPF sterk aangeraden voor tenminste 14 dagen en geen zonnebank of overmatig zonnen
 • Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren

De kruiden worden eerst verwarmd en daarna licht  in de huid  gemasseerd. De kruidenpeeling zorgt voor een versnelde celdeling: 10 dagen in plaats van 28 dagen! Hierdoor wordt de celstofwisseling en de productie van collageen gestimuleerd, met als resultaat een jonger, strakker en frisser uiterlijk!

De kruiden gaan gemiddeld 6 uur na de behandeling oplossen. Je huid krijgt een rode gloed. Dit is normaal. Het betekent dat je huid intensief gaat werken, wat ook de bedoeling is. De huid is bezig met delen en vernieuwen. Deze rode gloed trekt ongeveer na 12 uur weer weg, afhankelijk van de conditie van de huid. De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en trekkerig aanvoelen. Het is dan heerlijk verzachtend om dan regelmatig een olie-serum  aan te brengen, zoals het Dry Rescue Serum of een van de Oil Elixirs. De weken na de Bio Peel moet uw huid beschermd worden met een crème met een minimale beschermingsfactor SPF 30 of 50 

Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling voelt u de kruiden prikkelen en tintelen op en in uw huid. Alsof er een heel dun laagje glaswol op uw gezicht zit wanneer u met uw hand over uw huid aait. Tot 7 dagen na de kruidenpeeling lossen de kruiden op in de huid en geven hun werkstoffen af aan de vijfde huidlaag van de opperhuid. Het optimale resultaat ziet u na ongeveer zeven dagen.

De Bio Peel is toepasbaar als eenmalige behandeling of in een kuurverband.

Een kuur houdt in dat u 3x om de 28 dagen een kruidenpeeling ondergaat en thuis de geadviseerde producten gebruikt. Met deze mini-kuur heeft u gegarandeerd resultaat, maar afhankelijk van het probleem en uw huidtype kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Bio Peeling Behandeling
Duur: 75 minuten

Prijs: € 77,50 per behandeling

Advies:

Voor je een BIOPEELING ondergaat is het verstandig om eerst een test met de peeling achter het oor te doen. Wanneer hier geen allergische reactie op komt is het veilig te gebruiken.

Herhaal de bio peeling ieder jaar. Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan u bio peeling zo’n 10 dagen voor de belangrijke datum.

Nazorg Bio peeling:

Omdat de Bio peeling nog 10 dagen in je huid doorwerkt geven wij je graag enkele tips:

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. 
  Zo voer je de afvalstoffen af. Wanneer je niet voldoende water drinkt, kun je door afvalstoffen last krijgen van huid onzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan je huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
 • Gebruik de producten die na de behandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat.
  Je behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie