Microdermabrasie behandeling

Na een Microdermabrasie behandeling oogt uw huid direct frisser en jonger. Het gaat om een intensieve peeling met fijne diamantschaafsel, die zorgt voor vernieuwing van de bovenste huidlaag. Microdermabrasie zorgt voor huidverbetering en helpt onder meer tegen acne, littekens en huidbeschadigingen.

Microdermabrasie helpt de huid met de afvoer van oude huidcellen. Dat gebeurt met behulp van fijn diamantschaafsel die de bovenste huidlaag intensief peelen. Deze peeling is geschikt voor alle huidsoorten. Microdermabrasie is zeer effectief voor de behandeling van:

  • Acne en acne littekens
  • Grove en verstopte poriën
  • Vette of ruwe huid
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Slechte doorbloeding van de huid
  • Huidveroudering door zonlicht

Bij Microdermabrasie scrubben we de huid intensief met behulp van een diamantkop. De diamantkop beschikt over een zuigsysteem. Door het zuigsysteem zal de huid worden gestimuleerd om collageen aan te maken. De huid kan dan ook wat rood zien en wat warm aanvoelen. Dode huidcellen en andere onzuiverheden worden direct afgevoerd. Als eenmalige behandeling biedt Microdermabrasie direct een goed resultaat. Desgewenst stellen we voor u een behandelplan op voor een kuur.

Het kan zijn dat u enkele dagen na de behandeling wat schilfertjes ervaart op uw huid. Dit is helemaal niet erg. Met een milde scrub kunt u die verwijderen en heeft u weer een heerlijk zachte huid. Wel moet u na de behandeling een SPF gebruiken om pigment verschuivingen te voorkomen.

Na genezing van acne blijven soms onregelmatigheden in de huid achter, variërend van ruwheid tot littekens. Ruwheid kunnen we met Microdermabrasie zeer goed behandelen. Beschadigingen van het onderhuidse vetweefsel kunnen we helaas niet terugdraaien. Wel kunnen we de oppervlakkig gelegen littekentjes verzachten. Ook kunnen we de scherpe randen van grovere littekens uitvlakken. Hierdoor oogt de huid een stuk regelmatiger.

Deze behandeling is voor vele huidtypes geschikt. Zowel mannen en vrouwen kunnen deze behandeling ondergaan. Enkel op actieve acné en couperose kunnen wij de behandeling niet uitvoeren.

Vaak wordt het in een kuurvorm aangeraden. Bij meerdere behandelingen zal het resultaat beter zichtbaar zijn. Toch is met een enkele behandeling al een frissere huid te verkrijgen.

 

Eenmalige beautybehandeling of kuur?
Microdermabrasie helpt goed bij huidproblemen. Over het algemeen geldt: hoe vaker de behandeling, hoe beter het resultaat. Wenst u een huidprobleem echt aan te pakken, kom dan eerst langs voor een vrijblijvend advies. Zodra we de huidconditie en uw behandelwens kennen, geven wij een indicatie van het aantal nodige behandelingen. Na een kuur komt u het beste om de 6 tot 8 weken terug voor een onderhoudsbehandeling.

Microdermabrasie verbetert de huidconditie al na één behandeling! De huid voelt meteen glad en fris. Is er een speciale gelegenheid waar u de show wilt gaan stelen, kom dan gerust langs voor een eenmalige peeling.

Hoe vaak? Twee voorbeelden ter indicatie:

  • U hebt een mooie, gezonde huid maar last van verstoppingen op de neus en de kin. Waarschijnlijk kunt u volstaan met 2 à 3 behandelingen om de 4 weken.
  • Om rimpels of acnelittekens te laten behandelen, calculeert u het beste 5 à 6 behandelingen in met tussenpozen van 6 weken

Duur van de behandeling: ong 75min

Kosten: €75,-

Meerdere specialismen gecombineerd
Wenst u een eersteklas beautybehandeling? De combinatie van Microdermabrasie met bindweefselmassage is de top. Het voelt alsof u een facelift hebt gehad, terwijl er geen chirurg aan te pas is gekomen. Prijs van deze topcombinatie is €102,50

Microdermabrasie brengt een mooie gezonde huid die strak, zacht, egaal en fris aanvoelt.