Dr. Tadlea

In het midden van de vorige eeuw startte de Nederlandse farmacoloog Dr. Bernard de Laat het Dr. Tadlea Dermato Therapeutic Laboratory. Zijn filosofie draaide rond actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Nu zo’n 70 jaar later draait de R&D-afdeling op volle toeren en voldoet het assortiment aan de allerhoogste eisen. Toch is het merk trouw gebleven aan de bron: wetenschappelijk aantoonbare effectiviteit van high-tech ingrediënten uit de natuur.

Dr. Tadlea zou u daarom kunnen omschrijven als een ‘luxury performance’ merk. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling. Zo zijn er producten voor gevoelige huid, met intensieve antirimpel werking, producten die de elasticiteit en de stevigheid van de huid herstellen en producten die de zuurstofopname van de huid verhogen en de huid weer laten stralen.

Een bezoek aan een schoonheidssalon moet nu eenmaal méér zijn dan louter een verwennerij. Pas wanneer blijkt dat de gebruikte producten écht werken, is de klant helemaal tevreden. De producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of dierlijke extracten en zijn niet getest op dieren.
Voor meer informatie neem een kijkje op www.tadlea.com.