Wimperextensions

Altijd een stralende Oogopslag!

Wimperextensions geven een mooie, open blik en hebben nauwelijks verzorging nodig. Door uw mooie oogopslag is andere make-up bijna overbodig. Uitgelopen mascara en wimperkrullers zijn verleden tijd met onze wimperextensions!
U kunt ermee zwemmen, douchen, sporten, de sauna bezoeken, slapen – het is allemaal geen enkel probleem. U heeft er wekenlang plezier van en de complimenten stromen binnen. Met veel zorg worden er haartjes aan uw eigen wimperhaar bevestigd, waarbij er geen contact wordt gemaakt met uw oog of huid.

Bij Beautysalon Heidi werken met super soft wimpers met split ends. Deze extensions zijn gemaakt van polyester en zijde. Ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit, van antiallergisch materiaal. Tevens hebben zij een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.

Voordelen van Wimperextensions

  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  • Curve, lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt deze wimperextensions niet
  • Veilig voor de ogen
  • Geen gebruik van pijnlijke tapes rond de gevoelig huid bij de ogen
  • Geen draaiende of hangende wimpers
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, in de sauna gaan of in de regen lopen

Prijzen

One-By-One Nieuwe set             € 55,-
Opvullen binnen 2 weken            € 30,-

Opvullen binnen 3 weken            € 39,-

Opvullen binnen 4 weken            € 45,-

De behandeling start met het bestuderen van uw eigen natuurlijke wimper en u wordt gevraagd naar het gewenste effect. Daarna worden uw ogen beschermd met oogpads. Vervolgens worden de extensions één voor één direct op de natuurlijke wimpers geplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm. Deze lijm is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. De behandeling duurt in totaal ruim 90 minuten. Hierna worden de oogpads verwijderd en onthullen wij uw nieuwe geweldige spectaculaire oogopslag!

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt. De enige aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen. Over het algemeen zal dit om de 3 weken zijn. Een nabehandeling duurt ongeveer 60 minuten en is bedoeld om de verloren Wimperextentions aan te vullen en de oogopslag weer stralend te maken!